Van der Valk Drachten - De ideale uitvalsbasis voor Thialf stadion

Gaat u in 2024 naar één van de schaatsevenementen in Thialf Heerenveen? Bent u op zoek naar een fijn verblijf tijdens uw bezoek aan het Thialf Stadion? U bent van harte welkom bij Van der Valk Hotel Drachten!

Ons hotel ligt op korte afstand van het beroemde Thialf Stadion, het epicentrum van schaatspassie! Geniet van de spannende Thialf-wedstrijden en keer terug naar het comfort van Van der Valk Drachten, waar gastvrijheid en luxe samenkomen. Benieuwd naar de Thialf schaatsevenementen in 2024?

Bekijk de evenementenkalender

Comfortabele kamers en voorzieningen

Na een dag vol spanning en sensatie bij Thialf stadion, bieden onze ruime kamers de perfecte plek om te ontspannen. Profiteer van moderne voorzieningen en geniet van een goede nachtrust, zodat u vol energie aan een nieuwe dag schaatsplezier kunt beginnen.

Bekijk onze kamers

Ideale ligging

Hoten in de omgeving van Heerenveen? Ons hotel bevindt zich in de nabijheid van het Thialf Stadion, waardoor u niet alleen de schaatsevenementen kunt bijwonen, maar ook kunt genieten van de prachtige omgeving van Heerenveen! Verken de charmante stad en ontdek de rijke geschiedenis en cultuur.

Thialf wedstrijden bekijken?

Van der Valk Hotel Drachten is strategisch gelegen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de opwindende Thialf-wedstrijden. Geniet van de schaatsactie en keer terug naar ons hotel voor een heerlijk diner in ons restaurant of ontspan met een drankje in onze gezellige bar.

Boek vandaag nog uw verblijf bij Van der Valk Hotel Drachten! Ontdek de perfecte combinatie van comfort, stijl en gemak, allemaal binnen handbereik van het Thialf Stadion. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons gastvrije hotel!