Familiedag

Een familiedag is een mooie gelegenheid om met familieleden bij elkaar te komen. Meestal ziet u een groot deel van de familie niet vaak, maar tijdens deze dag komt iedereen weer bij elkaar. Gezellig met elkaar bijkletsen, leuke dingen doen en nieuwe herinneringen maken. Heeft u er al eens over nagedacht om deze dag bij Van der Valk Hotel Drachten in Friesland te organiseren?

Familiedag organiseren

Is het uw beurt om een leuke familiedag te organiseren en bent u nog op zoek naar een locatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen om de leukste familiedag te organiseren. Tijdens deze dag kunt u de omgeving ontdekken of een dag in ons hotel spenderen met leuke en wisselende activiteiten. Het is ook mogelijk om te blijven overnachten na deze dag. Handig als niet iedereen uit de buurt komt, of als u nog bij elkaar wilt komen voor een ontbijtbuffet of brunch de volgende dag. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het organiseren van een familiedag.

Wat te doen met familiedag?

U organiseert dit jaar de familiedag en denkt ‘wat te doen met familiedag’? Soms is het lastig om iets te bedenken, wat leuk is voor iedereen. Wij kunnen u alvast een beetje op weg helpen. Tijdens de familiedag kunt u gezellig met zijn allen komen genieten van een brunch of leuke borrel in ons hotel. U kunt overdag ook leuke buitenactiviteiten gaan doen en ‘s avonds neerstrijken in ons restaurant voor een gezellig diner. Huur fietsen in ons hotel en maak een fietstocht door de omgeving. En als het regent? Dan kunt u eerder genoemde binnenactiviteiten ook goed combineren met een potje bowlen in ons bowlingcentrum dat direct naast het hotel gelegen is of huur een zaal af om gezellig met elkaar te eten en bijvoorbeeld spelletjes te spelen en bij te kletsen. Een familiedag organiseren hoeft niet moeilijk te zijn, er is bij ons genoeg te doen.

Organiseer uw familiedag bij Van der Valk Hotel Drachten

Wilt u graag uw familiedag organiseren bij Van der Valk Hotel Drachten en heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze sales afdeling via 0512 - 58 63 07 of via sales@drachten.valk.com. Onze afdeling is op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur.

Mail ons Bel ons