Overnachten concert Rammstein

Hotel nabij Groningen - 6 en 7 juli 2023

Heeft u tickets weten te bemachtigen voor het concert van Rammstein, op 6 en 7 juli 2023? Gefeliciteerd! De Duitse metalband treedt op deze donderdag en vrijdagavond in juli op in het Stadspark te Groningen. Naast de concerttickets waren ook de hotels in en rondom de stad Groningen binnen no-time volgeboekt voor deze data. Zoekt u nog een hotel waar u kunt overnachten voorafgaand of na afloop van het concert van Rammstein? Bekijk en boek hier een hotelkamer!

Overnachten op 30 minuten rijden van Groningen

Wanneer u wilt overnachten in Groningen (nabij Stadspark) schaart u waarschijnlijk Drachten niet meteen onder de mogelijkheden. Toch is Drachten erg gunstig gelegen ten opzichte van Groningen! Op nog geen 35 kilometer afstand van het Stadspark (Groningen) ligt Van der Valk Hotel Drachten! Via de snelweg A7 bent u vanaf Hotel Drachten binnen een half uur in het Stadspark! Ook het openbaar vervoer is een goede optie! Gelijk achter ons hotel kunt u met de bus naar Groningen. Binnen 50 minuten bent u vanaf ons hotel in het Stadspark te Groningen, waar het concert van Rammstein plaatsvindt. Zoekt u nog een hotel waar u 6 of 7 juli kunt overnachten nabij Groningen? Van der Valk Hotel Drachten is een goede keuze!

Concert Rammstein met hotelovernachting

Wilt u uw concertbezoek aan Rammstein verder uitbreiden? Natuurlijk is dat mogelijk! Naast een overnachting in Drachten (nabij Groningen) kunt u uw verblijf in Drachten uitbreiden met een heerlijk ontbijt, een smaakvolle lunch of een gezellig diner. Zo kunt u samen met uw gezelschap optimaal genieten en wordt het bezoek aan Rammstein een ware ervaring!

Bekijk hier onze arrangementen