Agenda
pasen_paasei_eieren

High Tea tijdens Pasen

21 apr 2019,
14:30 uur

€ 18,50 p.p.

€ 10,50 per kind

Zowel 1e als 2e Paasdag, zondag 21 en maandag 22 april 2019, organiseren wij een gezellige High Tea in de brasserie. Wij heten u van harte welkom met een welkomstdrankje. Op een etagère presenteren wij diverse zoete en hartige lekkernijen waaronder macarons, bonbons, hartige wraps, scones en butterfly garnalen. 

De High Tea heeft een tijdsduur van maximaal 2 uur. In deze tijd serveren wij u onbeperkt diverse soorten thee, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor koffie.*

Prijs High Tea: € 18.50 p.p. 

Zijn er kinderen in het gezelschap? Zij kunnen smullen van hun eigen High Tea: Vers fruitcocktail, 2 pannenkoekjes met stroop en poedersuiker, flesje fris naar keuze en een kinderijsje.

Prijs High Tea kinderen: € 10.50 p.p. (4 t/m 11 jaar), kind t/m 3 jaar gratis.

De High Tea is mogelijk vanaf 2 personen. Reserveren is noodzakelijk en wij ontvangen uw reservering graag uiterlijk 2 dagen van tevoren. Houdt u er rekening mee dat een High Tea niet maaltijd vervangend is.

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft verzoeken wij u vriendelijk dit in het opmerkingenveld te vermelden zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

* De overige dranken zijn op basis van nacalculatie.


Bekijk ook onze informatie over de Paasbrunch en Moederdagbrunch

Regio & Agenda

Wilt u weten wat er in en rondom ons hotel te zien en te doen is? Lees meer

Volgende