Menukaart

Dinner and a Movie

Combineer uw filmbezoek met een diner bij Van der Valk Hotel Drachten voor € 31,50 per persoon.

Bij Van der Valk Hotel Drachten gaat u genieten van een 3-gangen diner waarna u de avond afsluit* met een film naar keuze bij De Bios Drachten (met de auto op 5 min. van het hotel).

De actuele inhoud van het 3-gangen menu vindt u hieronder.
Voor het filmprogramma neemt u contact op met De Bios Drachten (T: 0512 - 54 38 06) of kijk op de website www.biosdrachten.nl.
Onderaan deze pagina worden alvast enkele filmtips uitgelicht.

* Wenst u voor het diner naar de film te gaan en gebruik te maken van het Movie and a Dinner arrangement, dan dient u voor uw bioscoopbezoek eerst de vouchers op te halen bij Van der Valk Hotel Drachten. 


MENU

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep met stoofvlees en bieslook

 

Hoofdgerechten

Gebakken snoekbaarsfilet op pappardelle met rode paprikasaus
of
Tortellini gevuld met eekhoorntjesbrood geserveerd met pestosaus, rucola en
oude kaas
of
Varkenshaas met een keuze uit stroganoff- of
paddestoelenroomsaus

 

Dessert

Dame blanche
Vanille ijs met chocoladesaus en slagroomVoorwaarden

- Het arrangement is exclusief dranken en exclusief filmtoeslagen. Het arrangement is niet mogelijk in combinatie met andere acties, specials, kortingen en/of evenementen.
- Het arrangement is dagelijks te reserveren, uitgezonderd feestdagen en in de kerstvakantie. 
- Dinner and a Movie vouchers zijn alleen verkrijgbaar bij Van der Valk Hotel Drachten
- Reserveren is verplicht, bij zowel Van der Valk Hotel Drachten als bij De Bios Drachten.
- Het Dinner and a Movie voucher is alleen in te leveren bij De Bios Drachten wanneer u op dezelfde dag dineert.
- Indien u eerst naar de film wenst te gaan dient u voorafgaand uw bezoek aan De Bios de vouchers op te halen bij Van der Valk Hotel Drachten.  

Filmtips (nu in de bioscoop):

A Star is Born

In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en meervoudig Oscar- genomineerde® superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur. In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

Cast: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott
Regisseur: Bradley Cooper
Release: 04-10-2018
Genre: drama
Lengte: 136 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar | angst | drugs | grof taalgebruik

Verliefd op Cuba

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vetrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Cast: Susan Visser, Abbey Hoes, Jan Kooijman, Maaike Martens, Anouk Maas, Niek Roozen, Barbara Sloesen, Tjebbo Gerritsma. 
Regisseur: Johan Nijenhuis
Release: 14-02-2019
Genre: romantiek, komedie
Lengte: onbekend
Kijkwijzer: 12 jaar | geweld | drugs | grof taalgebruik

Filmtips (verwacht):

Dumbo (release: 27-03-2019)

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelende circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback, wat psoedig ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) en ore komt. die vervolgens de bijzondere olifant rekruteert voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainment onderneming, Dreamland. Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en spectulaire lucht acrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen.

Cast: Colin Farrell, Eva Green, Danny DeVito, Michael Keaton
Regisseur: Tim Burton
Release: 27-03-2019
Genre: familiefilm, live-action
Lengte en kijkwijzer onbekend.