Menukaart

Dinner and a Movie

Combineer uw filmbezoek met een diner bij Van der Valk Hotel Drachten voor € 32,00 per persoon.

Bij Van der Valk Hotel Drachten gaat u genieten van een 3-gangen diner waarna u de avond afsluit* met een film naar keuze bij De Bios Drachten (met de auto op 5 min. van het hotel).

De actuele inhoud van het 3-gangen menu vindt u hieronder.
Voor het filmprogramma neemt u contact op met De Bios Drachten (T: 0512 - 54 38 06) of kijk op de website www.biosdrachten.nl.
Onderaan deze pagina worden alvast enkele filmtips uitgelicht.

* Wenst u voor het diner naar de film te gaan en gebruik te maken van het Movie and a Dinner arrangement, dan dient u voor uw bioscoopbezoek eerst de vouchers op te halen bij Van der Valk Hotel Drachten. 


MENU

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep met stoofvlees en bieslook

 

Hoofdgerechten

Gebakken snoekbaarsfilet op pappardelle met rode paprikasaus
of
Tortellini gevuld met eekhoorntjesbrood geserveerd met pestosaus, rucola en
oude kaas
of
Varkenshaas met een keuze uit stroganoff- of
paddestoelenroomsaus

 

Dessert

Dame blanche
Vanille ijs met chocoladesaus en slagroomVoorwaarden

- Het arrangement is exclusief dranken en exclusief filmtoeslagen. Het arrangement is niet mogelijk in combinatie met andere acties, specials, kortingen en/of evenementen.
- Het arrangement is dagelijks te reserveren, uitgezonderd feestdagen en in de kerstvakantie. 
- Dinner and a Movie vouchers zijn alleen verkrijgbaar bij Van der Valk Hotel Drachten
- Reserveren is verplicht, bij zowel Van der Valk Hotel Drachten als bij De Bios Drachten.
- Het Dinner and a Movie voucher is alleen in te leveren bij De Bios Drachten wanneer u op dezelfde dag dineert.
- Indien u eerst naar de film wenst te gaan dient u voorafgaand uw bezoek aan De Bios de vouchers op te halen bij Van der Valk Hotel Drachten.  

Filmtips (nu in de bioscoop):

Dumbo

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback, wat spoedig ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ten ore komt, die vervolgens de bijzondere olifant rekruteert voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainment onderneming, Dreamland. Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en spectaculaire lucht acrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen. 

Cast & crew: Colin Farrell, Eva Green, Danny DeVito, Michael Keaton
Regisseur: Tim Burton
Genre: familiefilm, live action
Release: 27-03-2019
Lengte: 112 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar | angst

Captain Marvel

Marvel Studio's Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers' reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk. 

Cast & Crew: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace
Regisseur: Anna Boden, Ryan Fleck
Genre: actie, avontuur
Release: 06-03-2019
Lengte: 124 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar | geweld

Pet Sematary

Dokter Louis Creed (Jason Clarke) is net samen met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Dan ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis. Dan slaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen. Pet Sematary is gebaseerd op de gelijknamige baanbrekende horror-roman van Stephen King (It, The Shinning, The Green Mile).

Cast & Crew: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Naomi Frenette
Regisseur: Dennis Widmyer, Kevin Kolsch
Genre: horror
Release: 04-04-2019
Lengte: 124 minuten
Kijkwijzer: 16 jaar | geweld | angst | grof taalgebruik

Filmtips (verwacht):

Baantjer Het Begin (release: 18-04-2019)

In de roerige jaren '80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Cast & Crew: Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt, Robert de Hoog, Loes Luca, Ruben van der Meer, Horace Cohen, Lisa Smit
Regisseur: Arne Toonen
Genre: drama, misdaad
Release: 18-04-2019
Lengte: 113 minuten
Kijkwijzer: onbekend

 

Aladdin (release: 22-05-2019)

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney's Aladdin.

Cast & Crew: Will Smith, Naomi Scott, Mena Massoud
Regisseur: Guy Ritchie
Genre: familiefilm, live action
Release: 22-05-2019
Lengte: onbekend
Kijkwijzer: onbekend

 

The Lion King (release: 17-07-2019)

In de geheel nieuwe Dinsey Live Action film van regisseur John Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa's broer - en voormalig erfgenaam van de troon - heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt. De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. Gebruikmakend van baanbrekende filmtechnieken om een gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen, brult The Lion King op 19 juli 2019 de theaters in. 

Stemmen: Donald Glover, James Earl Jones, Seth Rogen, Beyoncé Knowles-Carter, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner
Regisseur: John Favreau
Genre: drama, familiefilm
Release: 17-07-2019
Lengte: onbekend
Kijkwijzer: onbekend