Kerst 2017

Kerstbuffet op 25 en 26 december 2017 (beide dagen geen beschikbaarheid meer)

Voor zowel 1e als 2e Kerstdag is er beperkte beschikbaarheid, graag ontvangen wij uw aanvraag telefonisch: 0512 - 52 07 05

Op beide kerstdagen ontvangen wij u om 17.30 uur met een feestelijke cocktail (ook alcoholvrij). Vervolgens serveren wij u Thaise kerriesoep met kokos en kip. Aansluitend kunt u genieten van:

Uitgebreid showbuffet met o.a.:
Broodassortiment, royaal aanbod van koude schotels met o.a. vlees-, vis- en vegetarische salades.

Een scala aan overheerlijke warme gerechten:
Gegrilde kiphaasjes met noedels
Rollade met preiselbeeren
Hertenragout met veenbessen
Varkenshaas in paddenstoelenroomsaus
Gebraden ossenhaas met stroganoff-, champignon- en/of pepersaus
Gepocheerde zalm met zeekraal
Gestoofde rode kool met appel en rozijnen *
Vegetarische quiche *
Stoofperen *
Rijstschotel *
Lasagne met ricotta en spinazie *
Aardappelschotel met tomaat en kaas *
Pommes croquettes *

* Deze gerechten zijn vegetarisch

Kinderbuffet
Met o.a. tomaatjes, komkommers, poffertjes, frikandelletjes, kipnuggets, friet, aardappel smileys, appelmoes en mayonaise.

Dessertbuffet
Ter afsluiting serveren wij een feestelijk dessertbuffet.

Bij het buffet is een drankenarrangement inbegrepen met onbeperkt huiswijn, bier en frisdranken. Ter afsluiting serveren wij naar keuze een kopje koffie of thee.

Einde ca. 20.00 uur

Prijs € 46,50 p.p. incl. fris, bier en wijn
Prijs kinderen 4 t/m 11 jaar € 24,50 p.p. incl. fris
Prijs kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Bekijk de inhoud van de kerstbrunch of het kerstdiner

Wij ontvangen uw aanvraag bij voorkeur telefonisch: 0512 - 52 07 05

* Reserveringen zijn te allen tijde op aanvraag. Wij zullen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 2 werkdagen, contact met u opnemen om, indien mogelijk, de aanvraag definitief te maken.

Wij sturen altijd een bevestiging van de reservering. Heeft u na 2 werkdagen geen bevestiging ontvangen, dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen via T: 0512 - 52 07 05.