High Tea & Babyshower High Tea

Ons restaurant is gesloten t/m 14 januari. Daarom kan de High Tea voorlopig niet plaatsvinden. We hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Geniet van een High Tea in Hotel Drachten

Gezellig High Tea'en met een groep vriendinnen? Vier uw samenzijn in het restaurant of in de brasserie en geniet van de Van der Valk High Tea in Hotel Drachten! Vanaf 20 personen wordt de High Tea in buffetvorm in een zaal geserveerd. De tafel zal rijkelijk gevuld zijn met een diversiteit aan heerlijke zoete en hartige hapjes. Dé ideale setting om even gezellig bij te kletsen.

Babyshower High Tea?

Een zwangere vriendin in het zonnetje zetten? Boek de Babyshower High Tea! De tafel zal prachtig gedekt zijn in de gewenste (roze en/of blauwe) kleuren. Bekijk hier alle informatie over de Babyshower High Tea!

High Tea met macarons, bonbons, hartige wraps en scones

De compleet verzorgde High Tea bestaat uit diverse zoete en hartige lekkernijen. Denk aan macarons, bonbons, hartige wraps, mini quiches en scones. Daarnaast ontbreken de diverse soorten thee niet en kunt u vooraf proosten met een heerlijke Cava. Reserveer uw High Tea uiterlijk twee dagen van te voren.

De High Tea heeft een tijdsduur van maximaal twee uren. In deze tijd serveren wij onbeperkt diverse soorten thee, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor koffie. Overige dranken zijn op basis van nacalculatie.

High Tea voor kinderen

Voor de kinderen hebben we een speciale kinder High Tea bestaande uit een verse fruitcocktail, 2 pannenkoekjes met stroop en poedersuiker, een kinderijstje en een flesje frisdrank naar keuze.

Kosten High Tea Drachten

De prijs voor een High Tea is € 18,50 p.p.*
De prijs voor inderen van 4 t/m 11 jaar is € 10,- p.p.*

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft, verzoeken wij u vriendelijk dit in het opmerkingenveld te vermelden zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Proosten tijdens deze High Tea? U kunt een fles Cava bijbestellen.
Fles Cava groot – Jaume Serra Cava Brut: € 17,50

*Uitgezonderd feestdagen.