High Tea'en bij Hotel Drachten

Geniet van een High Tea in Hotel Drachten

Gezellig High Tea'en met een groep vriendinnen? Vier uw samenzijn in het restaurant of in de brasserie en geniet van de Van der Valk High Tea in Hotel Drachten! Vanaf 20 personen wordt de High Tea in buffetvorm in een zaal geserveerd. De tafel zal rijkelijk gevuld zijn met een diversiteit aan heerlijke zoete en hartige hapjes. Dé ideale setting om even gezellig bij te kletsen.

High Tea met macarons, bonbons, hartige wraps en scones

De compleet verzorgde High Tea bestaat uit diverse zoete en hartige lekkernijen. Denk aan macarons, bonbons, hartige wraps, mini quiches en scones. Daarnaast ontbreken de diverse soorten thee niet.

Geniet twee uren lang van een heerlijke High Tea

De High Tea heeft een tijdsduur van twee uren. In deze tijd serveren wij diverse soorten hapjes en onbeperkt thee en/of koffie. Overige dranken zijn op basis van nacalculatie. De aanvangstijd van de High Tea is 14.00 uur.

High Tea voor kinderen

Ook voor kinderen is de High Tea geschikt! Voor de kleine gasten hebben we een speciale kinder High Tea bestaande uit een verse fruitcocktail, 2 pannenkoekjes met stroop en poedersuiker, een kinderijsje en een flesje frisdrank naar keuze.

Kosten High Tea Drachten

De prijs voor een High Tea is € 21,50 p.p.*
De prijs voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is € 13,50 p.p.*

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft, verzoeken wij u vriendelijk deze te vermelden bij de reservering.

*Uitgezonderd feestdagen.

High Tea reserveren

Geniet van een heerlijke High Tea bij Hotel Drachten. Reserveer uw High Tea uiterlijk twee dagen van te voren via (+31) 512 520705 of online via de onderstaande button. Wilt u met meer dan 10 personen High Tea'en, dan verzoeken wij u telefonisch te reserveren.

Reserveer hier uw High Tea