Babyshower High Tea

Ons restaurant is gesloten t/m 14 januari. Daarom kan de Babyshower High Tea voorlopig niet plaatsvinden. We hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Een zwangere vriendin/zus/schoonzus verrassen?

Hoera! Uw vriendin/zus/schoonzus is zwanger! Wilt u haar verrassen en haar even in het zonnetje zetten? Vier de Babyshower van uw zus, schoonzus of vriendin bij Van der Valk Hotel Drachten met een gezellige Babyshower High Tea!

Babyshower High Tea in Drachten

Zet een zwangere vriendin in het zonnetje bij Van der Valk Hotel Drachten. De tafels zullen prachtig gedekt zijn in de gewenste kleuren blauw en/of roze. Ook de diverse zoete en hartige lekkernijen krijgen een blauw en/of roze tintje. Daarnaast serveren wij onbeperkt koffie en diverse soorten thee*. De Babyshower High Tea heeft een tijdsduur van maximaal 2 uren.

Voor kinderen is er een speciale Babyshower High Tea met een verse fruitcocktail, 2 pannenkoekjes met stroop en poedersuiker, een kinderijstje en een flesje fris.

Prijs Babyshower High Tea

Prijs volwassene: € 21,00 p.p.**
Prijs kind 4 t/m 11 jaar: € 12,50 p.p.**
Kind t/m 3 jaar: gratis

Reserveer hier de Babyshower High Tea

De Babayshower High Tea is mogelijk vanaf 2 personen. Reserveren is noodzakelijk en wij ontvangen uw reservering graag uiterlijk 2 dagen van tevoren. Houdt u er rekening mee dat een Babyshower High Tea niet maaltijd vervangend is.

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft, verzoeken wij u vriendelijk dit in het opmerkingenveld te vermelden zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Reserveer hier de Babyshower High Tea

*De overige dranken zijn op basis van nacalculatie.
**Op feestdagen gelden andere tarieven.