High Tea

Babyshower High Tea

Een zwangere vriendin/zus/schoonzus verrassen?

Hoera! Jouw vriendin/zus/schoonzus is zwanger! Wil je haar verrassen en haar even in het zonnetje zetten? Vier de Babyshower van je zus, schoonzus of vriendin bij Van der Valk Hotel Drachten met een gezellige Babyshower High Tea!

Babyshower High Tea in Drachten

Zet je zwangere vriendin in het zonnetje bij Van der Valk Hotel Drachten. De tafels zullen prachtig gedekt zijn in de gewenste kleuren blauw en/of roze. Ook de diverse zoete en hartige lekkernijen krijgen een blauw en/of roze tintje. Daarnaast serveren wij onbeperkt diverse soorten thee*. De Babyshower High Tea heeft een tijdsduur van maximaal 2 uren.

Voor kinderen is er een speciale Babyshower High Tea met een verse fruitcocktail, pannenkoekjes met stroop en poedersuiker, een flesje fris en een kinderijsje.

Prijs Babyshower High Tea

Prijs volwassene: € 21,00 p.p.**
Prijs kind 4 t/m 11 jaar: € 12,50 p.p.**
Kind t/m 3 jaar: gratis

Reserveer hier jouw Babyshower High Tea

De Babayshower High Tea is mogelijk vanaf 2 personen. Reserveren is noodzakelijk en wij ontvangen uw reservering graag uiterlijk 2 dagen van tevoren. Houdt u er rekening mee dat een Babyshower High Tea niet maaltijd vervangend is.

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft, verzoeken wij u vriendelijk dit in het opmerkingenveld te vermelden zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Reserveer hier jouw Babyshower High Tea

*De overige dranken zijn op basis van nacalculatie.
**Op feestdagen gelden andere tarieven.