Hotel Drachten hanteert aangescherpte maatregelen.

Van der Valk geeft, als familiebedrijf, de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers en nemen hiervoor gepaste maatregelen.

Wij hopen uiteraard dat dit een bijdrage levert aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus. Ons familiebedrijf fungeert al vele tientallen jaren als een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze samenleving. Vele maatschappelijke netwerken komen binnen onze vestigingen tot stand en worden daar onderhouden. De stappen die wij nu nemen voelen dan ook als onwerkelijk en hebben wij lang als ondenkbaar gezien. In deze uitzonderlijke omstandigheden is er echter geen andere keuze. Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen, en sterk en veerkrachtig zijn bij het herstel in de periode daarna.

Op dit moment betekent het voor Hotel Drachten dat ons restaurant en brasserie gesloten zijn. Het hotel zal tot nader moment geopend blijven met aangepaste ontbijt en roomservicemogelijkheden.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVMVoor vragen over reserveringen verwijzen wij u graag naar ons hotel via info@drachten.valk.com of +31 (0)512 52 07 05.

Met gastvrije groet,

Familie Langebeek - Van der Valk